AAN HET LEZEN

Drie verschillende looks met één item!

Drie verschillende looks met één item!

Adv.

één jurk, drie verschillende looks

Vorige week plaatste ik de onderstaande foto op mijn Instagram en de reacties waren overweldigend.

Look Instagram

Look Instagram @romy_eleonore

Mensen werden spontaan enthousiast en vroegen direct waar ze deze items konden kopen. De top, de spijkerrok, de schoenen en de oorbellen.. allemaal super hot en trendy, echter is de top geen top. Vandaag laat ik jou zien hoe je met één jurk drie verschillende looks kunt creëren.

Look 1

Hier draag ik de jurk zoals hij is en ik combineer hem met gouden accessoires.

De sandaletten zijn van de H&M, klik HIER om ze te bestellen. De korte volant jurk is ook van de H&M, klik HIER om deze te bestellen. De gouden riem is privé, maar een super leuk item om het geheel te breken.

Looks

Hier draag ik de jurk zoals hij is.

Look 2

Nu kom ik weer terug op de eerste foto. Ik draag dezelfde volant jurk van de H&M maar ditmaal met een denim rokje van de H&M eroverheen. Klik HIER om de korte spijkerrok te bestellen. Ik maak mijn outfit af met een paar prachtige witte statement oorbellen van Godly Jewels, klik HIER om deze prachtige oorbellen te bestellen.

Looks

De jurk gecombineerd met een spijkerrok

Look 3

Hier draag ik de volant jurk als top in een high waisted flared jeans van Supertrash, klik HIER om deze broek te bestellen. Aangezien de stof van het jurkje dun is kun je het jurkje omslaan en in de broek stoppen.

Looks

De volant jurk in een high waisted flared jeans

De gepersonaliseerde houten koffer is (hand)gemaakt door Jasper Gaertner. Deze koffer is een echte eyecatcher en eist alle aandacht op! Ik ben super trots om als één van de eersten met een koffer van Jasper rond te lopen. Toen ik deze startende ambachtelijke meubelmaker vroeg wat hij uiteindelijk wilt bereiken vertelde hij mij het volgende.

Jasper: ‘Wat ik graag zou willen bereiken als ambachtelijk meubelmaker is dat ik graag een eigen trademark zou willen ontwikkelen, een bepaalde constructie techniek ofzo, dat mensen gelijk zien, dat ik dat dan gemaakt heb. Maar dan zou ik het wel ambachtelijk blijven maken en het proces niet automatiseren voor zo ver dat mogelijk is.’

‘ Waar de passie voor het meubelmaken vandaan komt weet ik eigenlijk niet. Maar ik weet wel dat ik van kleins af aan altijd dingen aan het maken was, met karton of met hout, bouwde ik van alles. Heerlijk om creatief bezig te zijn!’

Ben jij geïnteresseerd in de koffer of wil je vrijblijvend informatie opvragen dan kan dat via de Facebook pagina van Jasper Gaertner, klik HIER.

Eindeloos combineren met 1 item

Zo zie je maar.. als je 1 goede basic in je kast hebt hangen dan kun je eindeloos combineren. Super gaaf om drie totaal verschillende looks te creëren met 1 item!

Kun jij hulp gebruiken bij het zoeken naar goede basisstukken? Neem dan contact met mij op!! Dit kan via Facebook of via e-mail volgmij@romyschoice.nl Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Volg dan mijn Instagram @romy_eleonore

Ik ben natuurlijk erg benieuwd wat jij van deze looks vindt en naar welke look jouw voorkeur uitgaat.


GERELATEERDE BERICHTEN

  1. Echt gaaf Romy. Op instragram is mijn reactie ‘trek maar ui’. Dat dacht ik en schreef ik hoewel ik wat maatjes groter draag. Via je blog een doorlink, overal is aan gedacht. Maar het meest bijzondere item is je Suitcase. Ik ga direct naar Jasper zijn fb site. Thnx for Sharing

    • Hi Nicolle, super thanks voor je reactie en je enthousiasme! De koffer is idd prachtig! Doe Jasper de groeten xoxo

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM