AAN HET LEZEN

Blaas je kleding nieuw leven in!

Blaas je kleding nieuw leven in!

Adv.

Een hoop kleding

Sta jij ook weleens met je handen in je haar voor je kledingkast? Omdat je niet weet wat je aan moet trekken? Als dat moment aanbrak zei mijn moeder altijd “Het is niet dat je niets hebt. Je hebt simpelweg te veel en daarom weet je niet meer wat je aan moet trekken.”

Als fashionista is het heerlijk om er elke dag weer anders uit te zien. De laatste trends te volgen en je best te doen om fabulous de deur uit te stappen. En afgelopen week betrapte ik mijzelf erop dat ik weer met mijn handen in mijn haar voor mijn kledingkast stond. Dus hoog tijd om mijn kledingkast op te ruimen en zo werd het idee voor mijn eerste closet sale geboren!!

Mijn eerste closet sale

Op mijn Facebook pagina kondigde ik aan een closet sale te organiseren. Ik bood mooie items voor een fijn prijsje aan en voor ik het wist stroomden de positieve reacties binnen en binnen een week was ik uitverkocht! Zo hebben mijn kleding, schoenen en tassen toch nog een mooie bestemming gekregen.

Waarom ik mijn spullen verkocht?
Ik wilde anderen de gelegenheid bieden om mooie items voor een vriendelijk prijsje aan te schaffen. Waarom zou ik de boel laten verstoffen als ik er een ander blij mee kan maken…

Het enthousiasme waarmee deze sale is ontvangen, super fijn!! Dus via deze weg wil ik alle mensen nogmaals bedanken voor hun aankopen en enthousiasme.

Ik heb uiteraard niet alles weggedaan. Ik heb er bijvoorbeeld ook voor gekozen om een aantal oude kledingstukken nieuw leven in te blazen. Hoe ik dat heb gedaan? Lees snel verder!!

Blaas je kleding nieuw leven in…

Iedereen heeft wel kleding in de kast hangen dat je zo vaak hebt gedragen dat mensen je erin uit kunnen tekenen. Of je hebt bijvoorbeeld een jurkje aangeschaft dat je stiekem toch niet zo leuk vindt. Zo heb ik een bruine suede jasje dat ik simpelweg te vaak gedragen heb.

En in plaats van dit jasje weg te doen heb ik ervoor gekozen om dit jasje nieuw leven in te blazen. Zet bijvoorbeeld nieuwe knoopjes op je jasje of plak er bijvoorbeeld patches op (zie eerdere blog). Maar je kunt je jasje natuurlijk ook opleuken met studs!

Studs

Hierbij mijn tip voor het customizen van jouw (leren) jas! Ben jij al bekend met  Godert.me ? Vorig jaar schreef ik al een blog over de super gave pins van Godert.me en afgelopen maand brachten ze nieuwe pins uit. Super gave studs en ik was op slag verliefd!! Ik heb direct twee setjes besteld en ben aan de slag gegaan!

LET OP: studs prik je door je kleding heen dus dan blijven er gaatjes achter. Wil je dit liever niet dan kun je ook voor spijkerkopjes kiezen. Spijkerkopjes strijk je op je kleding.

Als je op de foto’s klikt kun je ze vergroten.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Mijn jasje heeft weer een fris en stoer uiterlijk gekregen en ik ben superblij met het eindresultaat. Dus heb jij een jasje dat een nieuw leven ingeblazen moet krijgen denk dan aan de studs van Godert.me

Fijne dag en tot volgende week!!

Liefs Romy

BewarenBewaren


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM