AAN HET LEZEN

Tony Moly Neusstrips, de beste! Maar waarom?

Tony Moly Neusstrips, de beste! Maar waarom?

Adv.

Geen tijd…

Soms loopt je dag compleet in de soep. Misschien is dit een iets te groot statement. Laat ik het zo zeggen.. met kinderen verloopt je planning niet altijd zoals gewenst. En dan is het mijn inziens goed om je hieraan over te geven. Niet moeilijk doen en vooral meegaan in de flow.

Soms zijn er van die dagen – en misschien herken je het wel – dan lijkt er totaal geen structuur te zijn. Dit zegt natuurlijk helemaal niets over hoe jij het doet als moeder, maar je kind heeft gewoon een baaldag. En daar moet je het maar mee doen. Zo startte ik afgelopen zondag mijn dag met een Roderick die geen trek had in zijn broodje pindakaas, waar hij notabene zelf om vroeg. Isabel kreeg ik totaal niet gemotiveerd om onder de douche te stappen en Noël… tsjaa… die deed de rest maar een beetje na.

Met als gevolg dat ik ’s avonds totaal gevloerd op de bank plofte en er niet meer vanaf kwam. Op dat soort dagen kom je er simpelweg niet aan toe om een momentje voor jezelf te nemen. Ik zei mijn goede voornemen tot een uurtje cardio gedag. En voor het slapen gaan had ik geen zin om mijn hele gezichtsroutine uit te voeren. Dus pakte ik er een lekkere gezichtsscrub en neusstrips bij. Wat die neusstrips betreft… daar wil ik het vandaag met alle plezier met jou over hebben.

Tony Moly Neusstrips

De Etos is bij ons om de hoek. Met boodschappen doen ren ik daar vaak nog even naar binnen om een pak neusstrips mee te nemen. En hoewel er vele neusstrips zijn, verkoopt dit filiaal alleen de zuiverende clear-up strips van Nivea. Dus uit pure gemakzucht gebruikte ik al jaren de clear-up strips van Nivea. Begrijp me niet verkeerd hoor.. Ik was uiteraard ook tevreden met de werking van deze strips, maar ik baalde er wel van dat het product niet geheel naar wens was. Zo zitten er 4 neusstrips en 2 kin & voorhoofdstrips in de verpakking, waarvan ik dus alleen de neusstrips gebruik. Met als gevolg dat de kin & voorhoofdstrips altijd in de prullenbak belandde. Al met al.. is dat toch best zonde van mijn geld.

Toen kwam Tony Moly ineens voorbij
Begin dit jaar maakte ik kennis met het populaire Zuid-Koreaanse beautymerk Tony Moly. Dit trendy merk biedt wereldwijd de totaaloplossing voor vele vrouwen op het gebied van huidverzorging en cosmetica. Tony Moly verkoopt premium producten in een grappige en chique verpakking. Misschien heb je het weleens voorbij zien komen bij o.a. de Douglas.

Tony Moly

Wist jij dat eieren zowel verzorgend als voedend voor je huid werken? Dat is natuurlijk… als je het op je huid smeert! Tony Moly wist dit en deelt dit geweldige geheim met iedereen!

Ik wilde de neusstrips van dit chique hippe merk super graag uitproberen. Je weet maar nooit of je nog eens verrast kunt worden door een nieuw merk. Dusss… zo gezegd, zo gedaan.

Hoewel ik er vanuit ga dat je wel weet hoe een neusstrip werkt.. vertel ik het je toch nog maar even.
De Tony Moly Egg Pore Nose Patches kun je wekelijks gebruiken. Je plaatst de strips op een vochtige neus en laat deze vervolgens 10-15 minuten zitten. Als de neusstrip droog is, trek je de strip eraf en zo worden dode huidcellen en mee-eters verwijderd. Doe dit voorzichtig vanaf de buitenkanten naar het midden van de neus toe.

De neusstrips van Niveau werken precies op dezelfde manier.

Tony Moly versus Nivea

Tony Moly is mijn grote favoriet en waarom?

Allereerst zitten er in de verpakking van Tony Moly 7 neusstrips en bij Nivea zijn dit er vier.

Tony Moly

De strips van Tony Moly zijn zodanig gevormd dat ze heel effectief vervelende mee-eters kunnen verwijderen, zelfs op de moeilijkste plekken rondom de neus. Waar de neusstrips van Nivea soms minder goed op mijn neusvleugels blijven plakken.

Dit heeft alles te maken met de combinatie van de ingrediënten van de neusstrips van Tony Moly, namelijk houtskool en eier-extract. Deze combinatie zorgt voor een enorme zuigkracht van onzuiverheden en maken de huid weer zo glad als een eitje.

Tony Moly

 

Ik ben uiterst tevreden over dit product en ik ben reuze benieuwd naar jouw ervaring!

Wil jij de neusstrips uitproberen? Klik dan HIER om ze aan te schaffen.

Tot de volgende keer maar weer!

Liefs Romy
(Blog is geschreven in samenwerking met PR bureau)


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM