AAN HET LEZEN

Ouders, neem eens tijd voor jezelf!

Ouders, neem eens tijd voor jezelf!

Adv.

Moeder zijn vind ik het mooiste wat er is. De onvoorwaardelijke liefde die je ontvangt, het zien ontwikkelen van je kind, prachtig.. Maar het is natuurlijk ook een enorme uitdaging. Je wilt alles goed doen en er voor iedereen zijn. Uitslapen is er niet meer bij. Zelfs niet als je kinderen uit logeren zijn, want dan gaat je biologische klok toch nog af. En…. je hebt natuurlijk ook veel minder tijd voor je partner, voor elkaar.

Vooral in het eerste jaar van je kind is het vrij pittig. Je kinderen slokken veel van je aandacht op en dat is niet erg, maar je bent naast moeder ook gewoon een persoon. Daarom is het belangrijk om tijd voor jezelf en elkaar vrij te maken. Mijn man en ik gaan bijvoorbeeld 1 keer in de maand heerlijk uit eten en dan heb ik het over een avondvullend programma bij een goed restaurant.

Tijd voor jezelf

De eerste keer dat de kinderen uit logeren gingen kan ik me nog goed herinneren. Ik had last van lichtelijke buikpijn en een schuldgevoel. Maar sinds dat weekend sta ik daar totaal anders in. De kids hadden een heerlijke tijd bij hun opa en oma. En mijn man en ik konden er na dat weekend weer goed tegenaan. Ik had werkelijk waar weer vlinders in mijn buik en dat gevoel breng je toch over op je kinderen.

Diner Restaurant Quarz

Dit weekend dineerde wij bij Quarz gevestigd in Muiderberg.

Quarz tijd voor elkaar

Nicky Quarz en Michèle van der Linden opende hun restaurant Quarz in april 2016 en sindsdien is het een groot succes. Gastvrouw en sommelier Michèle van der Linden is een jongedame van 24 jaar en komt uit een echte horeca familie. De Chef Nicky Quarz, een jongeman van 34 jaar, werkte in sterrenrestaurants als Le Cirque onder Robert Kranenborg en bij De Librije, waar hij als sous-chef de rechterhand was van Jonnie Boer. Van 2012 tot eind 2015 runde dit koppel een restaurant in Lelystad maar ze waren toe aan iets nieuws!

Onder de indruk

Bij aankomst waren wij al erg onder de indruk. Wat een prachtig pand!!! Ik was direct verkocht en stond te trappelen om naar binnen te gaan.

Quarz rest. tijd voor elkaar

Eenmaal binnen werden wij vriendelijk en enthousiast ontvangen door Michèle van der Linden. En wat een stijlvol interieur!! Een stoere mix van materialen van hout met groentinten, een puur en modern design waar het Nederlandse interieur design label Zuiver een grote bijdrage in heeft gehad. Ik was helemaal in mijn nopjes!!

Quarz tijd voor elkaar Quartz tijd voor elkaarDe ambiance in het restaurant als zowel op het terras was uiterst aangenaam. Het is zowel voor jong als ouder goed vertoeven.

De gasten zagen er prachtig uit en hoe heerlijk is het om je op te tutten voor een avondje uit met je man! Ik droeg de jolie dress van NIKKIE, een paar pumps van Jimmy Choo en ik maakte mijn look af met een paar prachtige oorbellen van Otazu.

Quarz tijd voor elkaar

Quarz foto 2

Ik kan niet anders zeggen dan dat Restaurant Quarz de ideale locatie is voor een heerlijk diner zowel privé als zakelijk! Voor een evenement, denk dan aan een verjaardag of babyshower, hebben ze een prachtige ruimte boven.

Quarz tijd voor elkaar

Na een heerlijk diner, waarbij Michèle rekening had gehouden met mijn zwangerschap, en een rondleiding door het prachtige restaurant gaan wij ’s nachts weer richting huis.
Kaasplank

quarz diner

Quarz

Quarz 3
Dit restaurant staat in mijn “hotspot” top tien!

Leuk te weten is dat Quarz zondag 28 augustus een “Lazy Sunday Afternoon” organiseert. Tussen 14:00 uur en 17:00 uur serveren ze heerlijke zomerse aperitivo’s en Italiaanse hapjes. Je kunt je aanmelden via Facebook.

Later deze week alles over een super gave kinderkleding winkel, een waar begrip in Amsterdam…

 

 


GERELATEERDE BERICHTEN

 1. Marit

  16 augustus

  Lijkt me een geweldig restaurant! Moet ik ook maar eens met mijn man geen gaan!

  • Hi Marit, bedankt voor je reactie. Ik beveel het je van harte aan. Ik hoor graag hoe het geweest is. Fijne dag gewenst!

 2. Hannie

  16 augustus

  Ziet er idd heel smaakvol ingericht uit, heel fijn om zo een heerlijke avond met je partner te beginnen,
  heel fijn om mooi gekleed tussen gelijk gestemde te dineren, ( wat in Lelystad nogal een probleem is )
  heb geen Facebook maar zal ongetwijfeld ook telefonisch of via hun site kunnen reserveren

  • Hi Hannie, bedankt voor je reactie. In Lelystad is er inderdaad weinig keuze. Uiteraard kun je via hun website reserveren. Link staat in mijn blog. Een hele fijne voortzetting van je avond gewenst!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM