AAN HET LEZEN

Met liefde gemaakt en een derde op komst̷...

Met liefde gemaakt en een derde op komst…

Adv.

De liefde voor mijn kinderen zit diep verweven in iedere vezel van mijn lichaam. Ik ben een super trotse moeder en dat draag ik ook uit. De eerste keer dat onze dochter “mama” zei belde ik mijn hele familie af en toen onze zoon voor het eerst “dankjewel” zei deed ik precies hetzelfde.

Ik ben nu 20 weken zwanger van ons derde kindje en ik fantaseer nu al over het uiterlijk van ons ongeboren hoopje liefde, over de eerste keer dat ik hem kus, knuffel of moet troosten.

Wij verwachten een jongetje

Voor degene die het nog niet wisten.. wij verwachten een jongetje. Nu het geslacht bekend is gaan alle remmen los. Mijn man en ik hebben allebei 1 naam die onze voorkeur heeft. Dus dat worden nog heel wat avonden discussiëren.

Een van mijn favoriete bezigheden is winkelen en in dit geval is het nog leuker! Ik mag weer heerlijk losgaan op de zachte lieve babykleertjes en waar doe je dat beter dan bij één van de meest toonaangevende kindermodezaken van Amsterdam of beter gezegd van heel Nederland!

‘T SCHOOLTJE

‘T SCHOOLTJE tiener- en kindermode is een prachtig familie bedrijf. ‘T SCHOOLTJE is vanaf de opening in 1973 een groot succes! Voor steeds meer bekende en minder bekende mensen is hun slogan ‘Wat u met liefde heeft gemaakt, mag u ook met liefde aankleden.‘ een reden om naar ‘T SCHOOLTJE te komen.

school_logo1-02

Ook mijn man en ik gingen er afgelopen weekend naartoe. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en fris werden wij in de gelegenheid gesteld om rustig rond te kijken. Wat een mooie collectie! Ze verkopen kleding en schoenen van o.a. Hugo Boss, Miss Grant, Monnalisa en Jottum.

Met liefde gekocht

Ook wij zijn super goed geslaagd! Babyschoentjes zijn super leuk! Ik ben er gek op, maar ze moeten natuurlijk wel zacht en comfortabel zijn voor aan de tere voetjes van ons mannetje en ‘T schooltje heeft een breed assortiment.

Liefde

liefde

Je moet je baby ook onderweg kunnen verschonen en met dit chique en handige verschoonmatje is dit geen enkel probleem!

Liefde

Aangezien wij ons kindje in de winter verwachten, uitgerekende datum 01-01-2017, kan een lekker warm winterjasje niet ontbreken!

Liefde

Voor degene die geen tijd hebben om naar Amsterdam af te reizen maar nieuwsgierig is naar hun collectie… ‘T SCHOOLTJE heeft ook een prachtige WEBSHOP.

SkypeShoppen

Ook introduceert ’T SCHOOLTJE als eerste in Nederland SkypeShoppen. Lekker relaxed shoppen bij ‘T SCHOOLTJE. Persoonlijk, vanuit je bank met live video de winkel door en.. live bestellen. Niet meer in de file staan, geen parkeerproblemen, gewoon gratis bellen vanaf je computer of mobiel! Hoe gaaf is dat!  Zo wordt het internet shoppen ineens een stuk persoonlijker!

Wij willen ‘T SCHOOLTJE nogmaals bedanken voor de uiterst vriendelijke en goede service!

Deze geweldige kinderkledingwinkel staat in mijn “Hotspots” top tien!

 


GERELATEERDE BERICHTEN

  1. Marlies

    18 augustus

    Tóp!! Ik ga er zéker een kijkje nemen! En weer een super leuke bloq Romy

    • Hi Marlies, bedankt voor je reactie en compliment. Ik hoor graag of ook jij hier geslaagd bent. Fijne avond!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM