AAN HET LEZEN

Hier wordt iedere vrouw wild van!

Hier wordt iedere vrouw wild van!

Adv.

Man en vrouw…

Afgelopen week waren Roy en ik vijf jaar getrouwd. En eigenlijk mag ik het niet zo noemen. Wij hebben vijf jaar geleden, na de geboorte van onze dochter Isabel, een geregistreerd partnerschap afgesloten. Roy en ik wilden het destijds goed geregeld hebben voor onze dochter.

En hoewel wij er vrij nuchter instapte deed het uiteindelijk meer met ons dan gedacht. Wij besloten toch aan een ringwisseling te doen en Roy vond het toch fijn als ik zijn naam zou aannemen. En dat laatste maakte ons, in mijn beleving, een ‘echt’ gezin.

Hoewel ik destijds geen witte jurk droeg en er geen feest werd gegeven, was het één van de mooiste dagen uit mijn leven. Met trots draag ik zijn naam en elk jaar vieren wij ons partnerschap.

Mijn geluksmoment kreeg een enorme boost!

Ik was druk bezig met de huishouding toen onverwachts de deurbel ging. En volgens mij had ik toch echt geen pakketjes besteld. Eenmaal bij de voordeur aangekomen maakte mijn hart een sprongetje. Deze dame mocht een prachtige bos rozen in ontvangst nemen en daarmee kreeg mijn geluksmoment een enorme boost!

Zeg nu zelf.. bloemen maken toch iedereen blij?!? Iedereen heeft natuurlijk zijn favoriet, maar ik heb nog geen enkele vrouw ontmoet die niet blij wordt van een mooie bos rozen. Rozen creëren een romantische sfeer in huis. Het is alleen zo jammer dat je er niet langer dan een week van kunt genieten. Het maakt niet uit of je juist lauw of koud water gebruikt, of je er wel of geen voeding bij doet.. uiteindelijk staan ze maximaal een week.

Hier wordt iedere vrouw wild van!

En dan ineens is daar de oplossing! The Grace Flowerbox.

Deze prachtige premium rozen in de elegante handgemaakte hoedendoos zijn 1 tot 3 jaar houdbaar. Ik durf wel te stellen dat dit de mooiste rozen zijn die mijn manlief mij cadeau heeft gedaan. Dit prachtige bedrijf weet precies hoe ze vrouwen gelukkig kunnen maken.

Je hoeft de rozen geen water te geven. Ze bloeien volledig vanzelf. Het enige wat ze nodig hebben is een beetje lucht en liefde. Let op: de rozen doen het het beste op wat schaduwrijkere plekjes bij kamertemperatuur.

Mocht jij je naaste liefde nog willen verwennen met de feestdagen en heb je nog geen idee? Dan hoop ik jou hiermee geïnspireerd te hebben.

Ik ga nu weer heerlijk genieten van mijn romantische uitzicht. Tot volgende week!! Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

  1. Finy

    17 december

    Ze zijn echt prachtig Romy!

    • Hi lieve Finy, bedankt voor je reactie. Ze zijn idd prachtig en in het echt nog mooier. Fijne avond gewenst!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM