AAN HET LEZEN

Verliefd op de accessoires van Sabine Staartj...

Verliefd op de accessoires van Sabine Staartjes

Adv.

Verliefd op de accessoires van Sabine Staartjes

Ik ontmoet Sabine Staartjes op een verjaardag en ik ben direct onder de indruk van haar bijzondere verschijning.

Terwijl ik in alle rust van mijn cocktail geniet, komt er uit het niets… een super vrolijke, glinsterende, een niet te missen kleurrijke jongedame binnengestapt. En dan ineens reikt ze haar hand naar mij uit om zich aan mij voor te stellen. Aan elke vinger pronkt een ring. Ik ben op slag verliefd!! Nee.. niet op Sabine Staartjes maar wel op haar super gave ringen!!

Hoe gekker hoe beter…

Eenmaal thuis aangekomen weet ik niet hoe snel ik achter de computer moet kruipen om haar website te bekijken. En wat een vrolijkheid! Wat een heerlijke webshop. Je kunt hier terecht voor exclusieve kleding tot aan oorbellen en alles wat daar tussenin zit.

Ik ben op zoek naar een roze accessoire voor mijn avondje uit. En dan valt mijn oog op de meest gave ring ooit bedacht! De vriendelijke prijsjes trekken mij direct over de streep en ik besluit de ring direct aan te schaffen. Twee dagen later ligt er een vrolijk pakketje in mijn brievenbus.

In stijl de deur uit!

Ik voel me super hot & happening met mijn nieuwe sieraden van Sabine Staartjes. En ik blijk niet de enige te zijn die haar sieraden gaaf vind. Als ik een foto met de ring op Instagram plaats blijft mijn mobiel rinkelen.

Er zijn genoeg dames die het enthousiasme met mij delen dus reden genoeg om mijn lieve lezers namens Sabine Staartjes een kortingscode aan te bieden.

Niet mokken.. lekker shoppen met de kortingscode van Sabine Staartjes

Shop nu alle accessoires met kortingscode: Romy’s Choice en ontvang 10%korting! Klik HIER voor de webshop

Voor nu wens ik je heel veel shop plezier toe en tot volgende week!

Liefs Romy


GERELATEERDE BERICHTEN

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
VOLG MIJ OP INSTAGRAM